Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
- Rookt u in huis? Dan willen wij u vragen geen LEGO sets bij ons te huren... Dit vanwege het intrekken van de sigarettengeur in onze LEGO...
- Ontspannen plaats genomen op uw stoel en klaar om te gaan bouwen...? Vragen wij dit NIET onder het genot van een schaaltje chips o.i.d. te doen. Dit vanwege het vet worden van onze LEGO Steentjes.
- U huurt bij ons per 1, 2, 3 of 4 weken.. Verlengen kan; laat het ons weten per mail: info@brickplaza.nl.
- Verhuur is alleen mogelijk binnen Nederland.
- Maximaal 2 verhuur sets per bestelling toegestaan met elk dezelfde huurperiode.

Verzending en retour
- Gehuurde sets kunnen naar u worden opgestuurd; u betaald bij bestellen 1 totaal bedrag voor ook gelijk het retoursturen.
- Een retourlabel vindt u in het, door u ontvangen, pakket.
- Voor het retour sturen gebruikt u de, door u ontvangen, doos waarmee de set naar u toegezonden is.
- U kunt de sets ook bij ons in De Lier ophalen; standaard handelingskosten voor het ophalen van bestellingen is bij ons €0,99.

Demonteren
- Gehuurde LEGO sets dienen geheel, MET MEEGELEVERDE Brick Seperator, gedemonteerd bij ons retour te komen.
- Gebruik ALTIJD bij het demonteren van de set de meegeleverde ORANJE Brick Seperator. Dit om beschadiging aan de stenen zoveel mogelijk te beperken.
- Sets niet of niet geheel gedemonteerd; demonteren wij alsnog zelf. In dit geval wordt €15,- demontage kosten in rekening gebracht.
- Minifigures NIET demonteren.
- Stickers uiteraard niet verwijderen.
- Ruitjes in ramen en deuren laten zitten.
- Banden om velgen laten zitten.

Borg
- Er wordt borg in rekening gebracht wanneer u bij ons huurt. Deze borg ontvang u binnen 2 weken terug op uw bankrekening nadat wij de set retour hebben gekregen en alles dik in orde is.

Spelen met de LEGO
- Meng onze LEGO nooit met uw eigen LEGO.
- Onze sets zijn bedoeld ter ontspanning voor 16+ bouwers. Hoewel het speelgoed is; zijn onze LEGO verhuur sets niet bedoeld als kinderspeelgoed.

Bouwen
- Heeft u bij ons een LEGO set gehuurd om geheel ontspannen aan de slag te kunnen gaan..? Dan heeft u mogelijk een bouwbeschrijving mee gehuurd; dit zijn kwetsbare, niet te vervangen, boekjes waar voorzichtig mee om dient te worden gegaan.
- Heeft u geen bouwbeschrijving mee gehuurd? Dan kunt u een PDF Bouwbeschrijving bestand in onze webwinkel downloaden of de 'LEGO Bouwinstructies' app downloaden in de Apple App Store of Google Play-appstore.

Kosten achteraf
Wij vertrouwen erop dat met gezond verstand om wordt gegaan met onze dure LEGO Sets. Wij brengen liever niet achteraf nog kosten in rekening; dit gebeurd wel in geval van:
- Het ontbreken van minifigures.
- Het ontbreken van, of een deel van, de bouwbeschrijving.
- Wanneer de bouwbeschrijving of een deel ervan beschadigd terugkomt.
De kosten voor het vervangen van bovenstaand kan tot in de tientallen euro's oplopen; wees dus voorzichtig!
- Zoekgeraakte steentjes wordt over het algemeen kosteloos vervangen voor nieuwe; mits het geen duur en uniek onderdeel is.

Diefstal
- Bij diefstal of een vermoeden hiervan wordt zonder twijfel aangifte gedaan.


Gezond verstand en vooral veel bouwplezier! Maken het huren van LEGO Sets bij BrickPlaza.nl laagdrempelig en een leuke ervaring!
U weet hoe u graag een gehuurde LEGO set van ons ontvangt... Draag zorg dat de volgende huurder dezelfde fijne ervaring zal hebben..
Veel bouwplezier..

 


| Meer

 
BrickPlaza.nl
Meidoornhof 15
2678 RD De Lier
Nederland
KvK-nummer: 272.752.92
BTW-nummer: NL002024817B13
E-mail: 
info@brickplaza.nl
 
 
© Copyright BrickPlaza.nl  2012 - 2022

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, and the Brick and Knob configurations are trademarks of the LEGO Group. © 2017 The LEGO Group